Onze werkwijze

Of het nu gaat om een tuin aanleggen, renoveren, ontwerpen of onderhouden, ons team van specialisten realiseert het voor u. Om dit te doen werken wij goed opgeleide vakmensen en een georganiseerde aanpak. In slechts een paar stappen zorgen wij goed voor uw tuin en komt het tot het gewenste eindresultaat.

Download onze blueprint voor een duidelijk overzicht van wat we precies doen. Hierin leggen we uit wie we zijn, wat we doen en hoe ons werk eruit ziet. Dit geef je alle informatie die je nodig hebt als eerste stap naar het ontwikkelen van jouw droomtuin! Je kan ons altijd bellen of mailen om te overleggen!

1. Offerte aanvragen

• Vraag een advies gesprek aan. Vul hierbij uw naam, e-mailadres en afmetingen van de tuin in. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om zelf ook een impressie te krijgen van uw tuin. Hier bespreken we uw wensen en denken graag met u mee. Aan de hand hiervan stellen wij een offerte op. U kunt ook foto's opsturen van uw tuin.

• Aan de hand van het bezoek stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Deze offerte is helemaal compleet en hier komen geen bijkomende kosten meer bij.

2. Plan van aanpak

• Wij gaan aan de slag met het maken van een plan van aanpak. Als het gaat om tuinrenovatie of aanleg maken wij eerst een ontwerp. Elk plan is anders, dit hangt af van grootte en de wensen van uw tuin. Deze bespreken we samen met u voordat wij aan de slag gaan. Heeft u net nieuwe inspiratie opgedaan? Geen enkel probleem. Wij zijn zeer flexibel en passen het naar uw wens aan. Zo realiseren wij uw droomtuin en blijft u genieten.

• Als u tuinonderhoud wilt, dan bespreken we met u wat wij gaan doen om uw tuin te onderhouden.

3. Uitvoering

• Nadat we zijn overeengekomen met het ontwerp of het onderhoud, voeren we dit uit. Valt u iets op dat toch niet helemaal naar wens eruit ziet? Wij maken het weer helemaal naar uw wens. Alleen zo realiseren wij uw droomtuin.

• Wij werken met goed opgeleide vakmensen. Zo garanderen wij u de kwaliteit die wij beloven. Onze specialisten beschikken over ruim 15 jaar ervaring in alle soorten tuinen.

4. Opruimen

• Pas wanneer uw tuin helemaal naar wens is, ruimen we alles op en laten we uw tuin helemaal schoon achter. Alle kosten voor het opruimen zit al in de offerte verwerkt, hier komen dus geen kosten achteraf bij.

• Al het afval dat bij de werkzaamheden is ontstaan nemen wij uiteraard weer mee terug. Zo garanderen wij u dat uw tuin helemaal netjes wordt achter gelaten. U kunt dus gelijk genieten van uw nieuwe tuin.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw tuin kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van alle soorten tuinen. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend advies op maat voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 24u op uw vraag. Wenst u direct te weten wat het kost om uw droomtuin te laten realiseren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.