Tuinonderhoud door ervaren specialisten met ruim 15 jaar ervaring

Gediplomeerde hoveniers in tuinonderhoud

Wanneer uw tuin is opgeleverd is het raadzaam om de tuin periodiek te onderhouden. U kunt er uiteraard voor kiezen om dit zelf te doen. Maar u kunt het onderhoud ook uit handen geven aan onze ervaren hoveniers. Wanneer u ervoor kiest om het onderhoud uit te besteden zorgen wij ervoor dat uw tuin het hele jaar door goed onderhouden wordt. In overleg met u komen wij bij u langs, wanneer het u uitkomt. Wij beschikken over een gediplomeerd team van hoveniers met ruim 15 jaar evaring. Kwaliteit is hiermee gegarandeerd.

Bent u benieuwd wat wij inzake het onderhouden van uw tuin kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Onze referenties

"Wat een fijne en vakkundige man ben jij. Altijd hulpvaardig, enorm veel vakkennis en een prachtig eindresultaat. Ga zo door, je bent een fantastische hovenier met vele talenten."

Hanneke Joosen - Bergen op Zoom

"Een uitstekende indruk! Kevin is professioneel, accuraat en eerlijk in zijn adviezen. De prijs is ook erg marktconform. Wij kunnen AJJ Tuinen van ook van harte aanbevelen!"

Fam. Jansen - Roosendaal


Een impressie van ons werk


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw tuin kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over ruim 15 ervaring in het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van alle soorten tuinen. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend gratis advies op maat voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 24u op uw vraag. Wenst u direct te weten wat het kost om uw droomtuin te laten realiseren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.