Meer dan 15 jaar ervaring in boomverzorging


Boomverzorging voor gezonde bomen

Bomen zijn onmisbaar in de omgeving. Ze zorgen voor zuurstof, zien er mooi uit en geven ook een schaduw in de zonnige maanden. Hiervoor is goede verzorging nodig om uw boom gezond te houden. Bomen kunnen ook ziek worden. Wanneer dit gebeurt zullen we de zieke takken verwijderen en voorkomen dat de hele boom hierdoor ziek wordt. Om uw boom gezond te houden werken wij veilig en met de juiste kennis aan de boom. Zo houden we het veilig in de omgeving en verzorgen we de boom goed. Of het nou gaat om snoeien, onderhoud, planten of kappen, wij helpen u graag met de boomverzorging. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het snoeien en verzorgen van bomen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw boom kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Onze referenties

"Wat een fijne en vakkundige man ben jij. Altijd hulpvaardig, enorm veel vakkennis en een prachtig eindresultaat. Ga zo door, je bent een fantastische hovenier met vele talenten."

Hanneke Joosen - Bergen op Zoom

"Een uitstekende indruk! Kevin is professioneel, accuraat en eerlijk in zijn adviezen. De prijs is ook erg marktconform. Wij kunnen AJJ Tuinen dan ook van harte aanbevelen!"

Fam. Jansen - Roosendaal


Een impressie van ons werk


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw tuin kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over ruim 15 ervaring in het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van alle soorten tuinen. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend gratis advies op maat voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 24u op uw vraag. Wenst u direct te weten wat het kost om uw droomtuin te laten realiseren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.