Download onze blueprint!

Benieuwd naar wat wij doen? Download dan onze blueprint. Hierin leggen we uit wie we zijn, wat we doen en hoe ons werk eruit ziet. Dit geef je alle informatie die je nodig hebt als eerste stap naar het ontwikkelen van jouw droomtuin! Je kan ons altijd bellen of mailen om te overleggen!
Wij bij AJJ tuinen zijn gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren, ontwerpen en onderhouden van tuinen. Ons team van specialisten is goed opgeleid en heeft altijd een georganiseerd aanpak en met 15 jaar ook erg ervaren! Hierdoor kunnen wij er in slechts een paar stappen voor zorgen dat uw tuin weer helemaal in orde is of uw nieuwe tuin helemaal naar uw wens is.

Bent u benieuwd wat inzake het aanleggen van uw tuin kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Wij werken in vijf simpele stappen:


• Uw vraagt u een offerte aan, hierbij nemen wij contact met u op zodat we uw ideeën perfect kunnen visualiseren zodat u een goede impressie heeft van het resultaat. Zo is uw tuin helemaal persoonlijk ontworpen. Mocht u na het ontwerp nog iets bedenken dat u toe wil voegen, kan dit altijd nog aangepast worden.
• We maken een plan van aanpak voor u, in dit plan verwerken we gelijk al uw wensen.
• Wij voeren het plan van aanpak uit. Mocht u tijdens de uitvoering iets tegen komen want u toch anders wil, maken wij dit alsnog naar uw wens. Zo realiseren wij voor u uw droom tuin.
• Pas als u uw droomtuin heeft, ruimen wij alles weer netjes op en kunt u gaan genieten van uw droomtuin!
Door deze werkwijze weten wij elke tuin om te bouwen naar een droomtuin en hebben wij daarom ook alleen eigenlijk alleen maar positieve recensies! Mocht u vragen hebben of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin vraag een gratis adviesgesprek aan. Dan gaan we samen kijken wat voor u allemaal mogelijk is.

Onze referenties

"Wat een fijne en vakkundige man ben jij. Altijd hulpvaardig, enorm veel vakkennis en een prachtig eindresultaat. Ga zo door, je bent een fantastische hovenier met vele talenten."

Hanneke Joosen - Bergen op Zoom

"Een uitstekende indruk! Kevin is professioneel, accuraat en eerlijk in zijn adviezen. De prijs is ook erg marktconform. Wij kunnen AJJ Tuinen van ook van harte aanbevelen!"

Fam. Jansen - Roosendaal


Een impressie van ons werk


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw tuin kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over ruim 15 ervaring in het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van alle soorten tuinen. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend advies op maat voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 24u op uw vraag. Wenst u direct te weten wat het kost om uw droomtuin te laten realiseren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.