Hovenier Roosendaal

Bent u op zoek naar een hovenier in Roosendaal?

Dan bent u bij AJJ Tuinen aan het juiste adres! Het is belangrijk dat uw tuin met de juiste kennis wordt aangelegd en met zorg wordt onderhouden. Kies daarom voor een professionele partij. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinen aanleggen en onderhouden. Samen met u maken wij de tuin waar u jarenlang plezier van zult ondervinden.


Waar bestaan de hoveniersdiensten uit?

  • Tuinen aanleggen
  • Tuinen onderhouden
  • Tuinen ontwerpen
  • Boomverzorging
  • Tuinrenovatie

Vandaag nog geholpen worden?

Indien u vandaag belt kunnen wij u direct van dienst zijn bij het laten verrichten van hovenierswerkzaamheden. Wij maken graag een afspraak bij u op locatie of u kunt langskomen bij ons op kantoor voor een oriënterend gesprek. De koffie staat klaar!

AJJ Tuinen neemt uw tuinwerkzaamheden graag uit handen

AJJ Tuinen biedt een complete service op het gebied van tuinwerkzaamheden. Zowel bij de aanleg als bij het onderhouden van de tuin krijgt u te maken met ingewikkelde zaken waar specialistische kennis voor nodig is. Een verkeerd aangelegde tuin kan schade veroorzaken aan uw beplanting en bestrating. AJJ Tuinen bestaat uit een ervaren team die gebruik maakt van het nieuwste en hoogwaardigste materiaal. Van de laatste trends op tuingebied zijn wij eveneens op de hoogte.

Om het beste resultaat te bereiken overleggen wij al uw wensen met u. Indien u het op prijs stelt kunnen wij een tuinontwerp maken zodat u een beter beeld krijgt hoe de tuin er uit komt te zien.

Wordt u onze volgende tevreden klant?

AJJ Tuinen heeft in de afgelopen jaren honderden tuinen aangelegd en is een begrip in de Regio. Indien u meer informatie wenst te ontvangen kunt u ons bereiken via het contactformulier, e-mail of per telefoon.

hovenier roosendaal

Bereikbaar:

maandag – vrijdag van 09.00 – 18.30

E: info@ruimtevoorgroen.nl

T: 06-12481155