Wij realiseren de complete tuinaanleg van A tot Z

Tuinaanleg van moderne tot kindvriendelijke tuinen

De tuin neemt in veel gevallen een centrale plek in bij uw woning. De tuin is in veel gevallen het eerste wat mensen zien. Bij een zonnige dag is er niets heerlijker dan genieten in uw eigen tuin. Kortom een goed aangelegde tuin zorgt voor een glimlach! Wij helpen u van A tot Z bij het aanleggen van uw tuin. Onze gediplomeerde hoveniers beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in het aanleggen van elk type tuin, van graszoden aanleggen tot betegeling. Of het nu gaat om: moderne tuinen, vijvertuinen, kindvriendelijke tuinen of stadstuinen; wij helpen u graag.

Bent u benieuwd wat inzake het aanleggen van uw tuin kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Onze referenties

"Wat een fijne en vakkundige man ben jij. Altijd hulpvaardig, enorm veel vakkennis en een prachtig eindresultaat. Ga zo door, je bent een fantastische hovenier met vele talenten."

Hanneke Joosen - Bergen op Zoom

"Een uitstekende indruk! Kevin is professioneel, accuraat en eerlijk in zijn adviezen. De prijs is ook erg marktconform. Wij kunnen AJJ Tuinen van ook van harte aanbevelen!"

Fam. Jansen - Roosendaal


Een impressie van ons werk


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw tuin kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over ruim 15 ervaring in het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van alle soorten tuinen. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend gratis advies op maat voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 24u op uw vraag. Wenst u direct te weten wat het kost om uw droomtuin te laten realiseren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.