Ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van droomtuinen

Tuinontwerp begint bij een goed idee

Een tuin waar u oprecht in kunt genieten begint bij een krachtig ontwerp. Om tot een passend ontwerp te komen werken onze experts altijd met u samen. Wij komen daarom altijd bij u op locatie, wanneer het u uitkomt, om uw wensen te bespreken. Nadat uw wensen bij ons bekend zijn gaan wij aan de slag met een eerste ontwerp. Het ontwerp tekenen we uit in een eerste schets welke we met u doornemen. Wij bespreken samen met u ons ontwerp. Nadat u goedkeuring geeft op ons ontwerp gaan we aan de slag met de uitwerking hiervan. Wij beschikken over ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van tuinen. Van moderne tuinen, kindvriendelijke tuinen, vijvertuinen tot stadstuinen.

Bent u benieuwd wat wij inzake het ontwerrpen van uw tuin kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Onze referenties

"Wat een fijne en vakkundige man ben jij. Altijd hulpvaardig, enorm veel vakkennis en een prachtig eindresultaat. Ga zo door, je bent een fantastische hovenier met vele talenten."

Hanneke Joosen - Bergen op Zoom

"Een uitstekende indruk! Kevin is professioneel, accuraat en eerlijk in zijn adviezen. De prijs is ook erg marktconform. Wij kunnen AJJ Tuinen van ook van harte aanbevelen!"

Fam. Jansen - Roosendaal


Een impressie van ons werk


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw tuin kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over ruim 15 ervaring in het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van alle soorten tuinen. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend gratis advies op maat voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 24u op uw vraag. Wenst u direct te weten wat het kost om uw droomtuin te laten realiseren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.