Meer dan 15 jaar ervaring in tuinrenovatie


Tuinrenovatie voor uw tuin

Als u uw tuin wilt renoveren krijgt het een hele nieuwe uitstraling. Dit kan bijvoorbeeld als de tuin niet goed is onderhouden of wanneer u een nieuwe stijl wilt. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met verschillende tuinen renoveren en opknappen. Voor dat we beginnen, ontwerpen we graag samen met u een nieuwe tuin. Wij komen altijd op locatie, om zelf een beeld en ideeën te krijgen voor een nieuwe tuin. Nadat het ontwerp goedgekeurd is door u beginnen we met verschillende werkzaamheden.

Deze werkzaamheden kunnen aan de orde komen bij een tuinrenovatie.
- Oude boomstronken verwijderen
- Nieuwe bestrating
- Bomen en struiken snoeien
- Schuttingen plaatsen
- Beplanting aanleggen

Wij zorgen voor een nieuwe en mooie tuin met een passend ontwerp. Van moderne tuinen, kindvriendelijke tuinen, vijvertuinen of stadstuinen, wij realiseren het met ons team.

Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen doen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Onze referenties

"Wat een fijne en vakkundige man ben jij. Altijd hulpvaardig, enorm veel vakkennis en een prachtig eindresultaat. Ga zo door, je bent een fantastische hovenier met vele talenten."

Hanneke Joosen - Bergen op Zoom

"Een uitstekende indruk! Kevin is professioneel, accuraat en eerlijk in zijn adviezen. De prijs is ook erg marktconform. Wij kunnen AJJ Tuinen dan ook van harte aanbevelen!"

Fam. Jansen - Roosendaal


Een impressie van ons werk


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw tuin kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over ruim 15 ervaring in het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van alle soorten tuinen. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend gratis advies op maat voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 24u op uw vraag. Wenst u direct te weten wat het kost om uw droomtuin te laten realiseren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.